Een cadeautje? Om vijf uur in de ochtend?

Vijf uur vanmorgen.

Klaarwakker.

En blij.

Wakker worden met een inspirerend idee. Dat gebeurt niet vaak. En al zeker niet om vijf uur in de ochtend. Ik heb ze vaker in de loop van de dag.

Jaren geleden werd ik wel vaker vroeg wakker. Maar dat was meer om iets op te lossen. Oplossen in de zin van ‘Hoe los ik dat nou weer op.’

Maar dit soort van wakker zijn gaat over dingen doen die ik super graag doe. En dat is op dit moment werken aan Krachtig Anders.

Heb jij ook van die ‘wakkere’ momenten? Die momenten dat je alles wilt laten vallen om alleen maar dat te doen waar je ongelofelijk blij en gedreven door raakt.

Dat zijn de momenten die je met beide handen moet aangrijpen. Ze komen niet voor niets in je naar boven, of naar je toe, of op je pad.

Dat zijn de momenten die jou een antwoord geven op een bewuste of misschien wel een onbewuste vraag. Het wil in ieder geval zeggen dat je krijgt wat je vraagt. Een cadeautje dus!

Mijn cadeautje ging over manieren hoe ik mensen kan helpen die te maken hebben met pesten. Binnenkort volgt er meer. En toch vraag ik het jou nu ook al. Op welke manier zou jij hulp kunnen gebruiken?

Wil je reageren? Zet je comment dan hieronder of stuur mij een persoonlijk bericht. Vind ik leuk.

Volg Krachtig Anders via