Het boek


 

‘Krachtig Anders, Inspirerende verhalen voor iedereen die is of wordt gepest’, is ontstaan uit een ideaal. Er gaat teveel aandacht naar de negatieve kant van pesten. Ik wil graag een positief geluid laten horen. Want ook na een pestverleden is er een leven. En dat kan net zo inspirerend worden als dat van ieder ander.

In drie maanden tijd creëerde ik een boek met vijftien persoonlijke verhalen, met portretfoto. Mijn eigen verhaal is ook opgenomen in het boek. Het boek is uitgebracht met financiële bijdragen van donateurs. Maar ook met persoonlijke bijdragen in de vorm van een schilderij, een lied en boekpresentatie.

Bij ieder portret in het boek heb ik mij laten inspireren tot het maken van een kinderjurkje. In dat jurkje laat ik zien hoe ik die persoon ervaren heb. Want ik heb iedereen persoonlijk gesproken en meestal in de thuisomgeving. Bekijk hier alle jurkjes.

Wil jij je ook laten inspireren door deze vijftien persoonlijke verhalen? Voor slechts € 24,95- inclusief verzendkosten, valt na betaling het boek ‘Krachtig Anders’ bij jou op de deurmat. 

Lees je liever het e-book? Ook dat kan. Klik dan ook op onderstaande bestel-knop en maak je keuze.


Charlotte “Chapeau! Dit zou iedere pester en gepeste moeten lezen. En niet te vergeten, alle ouders. Je kunt er veel van leren.”

Manuela “Het boek doet de titel eer aan. Een krachtig en stijlvol boek.”

Rob “Wat een krachtige mensen! Ze hebben mij enorm geïnspireerd.”

Wendy “Ik laat me snel beïnvloeden door wat ik heb meegemaakt. Maar het is zo fijn dat ik mij er niet meer alleen mee voel.”

Marije “Het fijne aan het boek waren de echte verhalen. Ze zijn zo verschillend en toch hetzelfde. Ik heb er heel veel kunnen uithalen dat mij helpt. Want ik wil ook een inspirerend leven.”

Astrid “Dit is tenminste een boek dat zich richt op wat er nog wel kan. Wat een kracht hebben deze mensen. Iedereen kan er een voorbeeld aan nemen.”