Coaching

Ons leven is één grote reis. Vol ervaringen, verlangens, gedachten en gevoelens. Tijdens onze reis komen we bestemmingen tegen die ons uit balans halen. Soms op een zachte manier. En soms zelfs op een meedogenloos harde manier. Of iets daar tussenin. Dan is het fijn om even niet alleen te hoeven reizen.

Ik kan je helpen.

Jouw en mijn verlangens en gevoelens zijn hetzelfde. Ik ben niet anders dan jij. En jij bent niet anders dan mij. Het zijn enkel de situaties en omstandigheden die anders zijn. Toen ik dat echt besefte werd het allemaal veel eenvoudiger. Meer dan twintig jaar ben ik bezig met bewustwording. Een verrijkend pad dat mij nog steeds zoveel voldoening geeft, dat ik graag met jou mijn kennis en ervaring deel. Voor mij is iedereen ongelofelijk krachtig en wijs. Ja, jij ook.

Wat je kunt doen

Je belt me of je stuurt me een berichtje via de contactpagina. We plannen een gratis online kennismaking. En samen kijken we wat je nodig hebt. Als er een match is, want dat is belangrijk willen wij kunnen samenwerken, dan gaan we kijken hoe we knopen ontwarren, helderheid creëren, jouw kracht hervinden, je weer lichter laten voelen en je verbinden met jezelf.

Wat ik dus doe, is samen met jou een stukje meereizen, zodat je weer sneller meer jezelf bent, helderder kunt zien en je leven weer kunt leven vanuit jouw innerlijke kracht.

Kiezen voor coaching is jezelf een cadeau geven. Kiezen voor coaching is bewust tijd voor jezelf maken. Tijd om te groeien in een verandering. Mijn eigen ervaring heeft mij geleerd dat dat niet van vandaag op morgen is gerealiseerd. Daarom bied ik alleen trajecten aan van minimaal twee maanden, zodat je kunt rekenen op mijn beste hands-on en back-up begeleiding.