Over MariëtteVan een gepest en eenzaam meisje, ben ik veranderd in een bloeiende en energieke vrouw. Het ligt mij na aan het hart om mensen zoals jij te helpen een inspirerend leven vanuit innerlijke kracht te creëren. Mijn hart wordt zo geraakt als ik mensen zie worstelen met zichzelf.

Bin There, Done That

 

Na mijn pestverleden heb ik mijzelf ontwikkeld middels therapie, cursussen, coachings en workshops, waarover hieronder meer. Ik heb veel boeken gelezen. Maar het allerbelangrijkste heb ik toch wel geleerd door te doen. Met vallen en opstaan, doorzetten, niet opgeven en opnieuw beginnen. Met andere woorden, heel veel herhalen. Wat ik heb geleerd geef ik graag aan jou door, zodat jij en/of je kind je eerder in jezelf thuis voelen en gemakkelijker in het leven kunt staan. 

Nadat ik mijn baan als office manager in de cultuursector vaarwel heb gezegd, ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op wat ik nog met mijn leven wilde doen.  Als dochter van ondernemers uit de champignonteelt, was het ondernemen mij niet vreemd. Nadat ik een kleine winkel in hand made woon- en kleding accessoires had,  startte ik met Broderie d’Art, Couture en Design. Maar mijn hart ligt toch wel bij het helpen van mensen die van hun pestverleden een inspirerend leven willen maken. Ik heb er zelf te lang mee gewacht. 

Van de kleine dingen in het leven kan ik enorm genieten. Ik houd van lekker eten, het gezelschap van mijn katten, borduren met de technieken uit de Haute Couture, het samenzijn met mijn partner, ontspannende en ook leerrijke boeken, gezelligheid met vrienden en de buitenlucht. En dat kan ook in een andere volgorde.

Mijn leven is inmiddels één grote inspirerende vijver van levenslessen en ervaringen die ik heel graag met jou wil delen. Het is mijn missie om in  jouw leven meer verbinding met jezelf en je omgeving te creëren. Ik verheug mij er op om jou dat te geven. Want te lange tijd heb ik het mezelf niet kunnen geven.