Over MariëtteHet is nooit te laat om het jezelf te gunnen om vanuit authenticiteit te leven. Ik heb er te lang mee gewacht. En als ik dan mensen zie struggelen met issues omdat ze niet weten hoe ze meer in verbinding kunnen komen met zichzelf, dan raakt mij dat. 

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin waar hard gewerkt is en waar het niet gebruikelijk was om te knuffelen en tegen elkaar te zeggen dat je van elkaar houdt. Doordat ik als kind ook gepest werd, heb ik te lang in een overlevingsmodus geleefd. 

Door een aantal wake-up calls, zoals scheiding en burn-out, begon ik meer en meer verbinding met mezelf te creëren. Zo ontdekte ik dat ik veel meer in mij had dan ik tot dan toe dacht. Niet alleen wat daadkracht betreft, maar ook qua gevoel. En wat het betekende om vanuit die vrouwelijk energie te leven. Ook ontdekte ik dat ik zelf in staat ben om het leven te creëren zoals ik dat graag wil. 

 

Mijn leven is inmiddels één grote inspirerende vijver van levenslessen en ervaringen die ik heel graag met jou wil delen. Het is mijn missie om in  jouw leven meer verbinding met jezelf en je omgeving te creëren. Ik verheug mij er op om jou de parels te geven die mij hebben geholpen en dat nog steeds doen. Want te lange tijd heb ik het mezelf niet kunnen geven.

Laten we samen een bijdrage leveren aan een liefdevolle en verdraagzamere wereld, zodat we vanuit wie we werkelijk zijn, elkaar kunnen helpen en optillen naar hoger niveau van mens zijn.