Het Ritme van de Godin

235,00

Ont-wikkel de Godin in jou

Het Ritme van de Godin geeft jou de kennis en het inzicht om te werken met de kracht en de energie van de maan en van jouw orakel kaartendek. Maak je weg vrij voor de godin in jou en het leven waar jij van droomt!

 

Categorie:

Beschrijving

Vijf avonden neem ik je online mee in deze boeiende reis. We gaan de verschillende energieën van de maanstanden gebruiken om meer in jouw vrouwelijke kracht te komen en meer vrouwelijk leiderschap te ontwikkelen. Je gebruikt daarbij de magie van jouw eigen geliefde orakel kaartendek. Daardoor ervaar je  nog meer helderheid, balans en resultaat. En heel belangrijk, we blijven met onze voeten op de grond.

Je leert

 • Hoe je de energieën van de maanstanden in jouw voordeel kunt gebruiken
 • Hoe je op een speelse manier hulp krijgt van je orakelkaarten
 • Hoe je een goed werkende intentie creëert
 • Hoe je je kaarten interpreteert naar jouw situatie
 • Hoe je van je kaartendek gaat houden
 • En hoe je invloed creëert op hoe je je voelt

Zelf maak ik al geruime tijd gebruik van deze manier van creëren en ik ben er super enthousiast over. Het geeft mij meer grip en zicht op wat ik doe en waar ik naar toe wil en wat ik daarvoor kan doen. Ik ervaar veel meer rust en helderheid in mijn hoofd en gemoed. En mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ik wordt er gewoon heel blij van. Elke keer opnieuw. Want elke keer is het de universele leiding die mij, maar ook de cursisten, verrast.

Ik gebruikte mijn kaartendeks in het verleden wel al eens. En ik weet niet of je het herkent, maar ik wilde nog wel eens een kaart terug stoppen omdat ik liever een andere kaart had getrokken. Of als de kaart wel een schot in de roos was, ik er vervolgens niet zo veel mee deed. Mijn kaarten leefden niet echt voor mij. Maar nu, door het ritme van mij als godin te leven, krijgen mijn kaarten betekenis en ben ik van ze gaan houden.

Het fijne van deze cursus is dat je er geen ervaring voor nodig hebt. Maar ondanks dat je geen ervaring nodig hebt, is de cursus niet geschikt voor iedereen.

 • Sta je er niet voor open om op jezelf te reflecteren
 • Heb je niets met persoonlijke ontwikkeling
 • Ben je niet bereid in jezelf te investeren
 • Ben je ervan overtuigt dat alle oplossingen van buiten jezelf moeten komen
 • En geloof je niet in de ongeziene wereld

Dan is deze cursus niet voor jou bedoeld

 

Voor wie is de cursus dan wel

 • Als je op zoek bent naar een doorlopende manier om vanuit meer gemak inzichten en wonderen te creëren.
 • Als je meer richting wilt geven aan jezelf en je leven, en geen duizenden of honderden euro’s wilt uitgeven aan een coachingtraject.
 • Deze cursus is ook voor jou als je je vertrouwen in jezelf en de universele ongeziene wereld wilt vergroten
 • Ook wanneer je meer plezier uit je leven wilt halen
 • En als je op een meer verbindende manier vanuit je hart resultaten wilt bereiken

 

Als je de cursus hebt afgerond, kun je in jouw leven, de godin die je bent, zelf verder vorm geven. Je hebt namelijk alles in handen om jouw eigen maandelijks persoonlijk ontwikkelingsverhaal te creëren. Je weet precies hoe je er voor jezelf kunt zijn. In elke situatie. Je hebt de wijsheid om in vertrouwen te blijven als het leven je aan het wankelen brengt. Je hebt het vertrouwen om te leunen in overgave, omdat je weet wat jou dat brengt.

Hoeveel investeer je in jezelf voor deze cursus?

Voor € 235,- geniet je van alle voordelen die deze cursus biedt. Je volgt ‘m lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Je ontvangt een praktisch en overzichtelijk naslagwerk met bijbehorende hartsverbinders voor een nog krachtiger resultaat. Je hebt een levenslange manier in handen om jouw leven volgens jouw wensen vorm te geven. Je gaat je vreugdevoller, enthousiaster en liefdevoller voelen.

 

Data en tijden

5 juli, 9 juli, 23 juli, 9 augustus, 23 augustus 2021

Elke online meeting is van 19.30 tot 22.00 uur. En kun je er om welke reden dan ook niet bij zijn, dan ontvang je de replay.

 

Het lijkt me ontzettend leuk om met jou samen te mogen werken.

Kies jij ook voor lange termijn geluk? Meld je dan aan door je ticket te bestellen via de knop hierboven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via info@krachtiganders.be

 

Ervaringen van anderen

“Ik wist nog niet zoveel over het universum en over trillingen. Voor mij is het leerzaam en vind het fijn om nieuwe kennis aan te boren. Mijn blik verruimt. Ik ga nu anders naar dingen in mijn leven kijken. En het geeft me rust in mijn denken. Mijn gedachten schieten niet meer alle kanten op omdat niets concreet is. Door deze cursus heb ik een concrete denkrichting en kan ik beter voelen.” Elly


“Voordat ik aan de cursus begon was ik angstig, verdrietig, gestresseerd en zat bijna continue in mijn hoofd. Kon het niet meer loslaten. Mijn focus lag op ‘doen’ en ik probeerde dingen te forceren, wat natuurlijk niet werkt. Nu ik de cursus heb gevolgd, zit ik weer in een positieve spiraal, en ik heb handvaten gekregen om mijn energie hoog te houden en mijn leven weer richting te geven. Na een tiental dagen merkte ik al verschil. Maar het belangrijkste verschil door bezig te zijn met het ritme van de maan, een intentie te creëren en de hulp van mijn eigen orakelkaarten, is dat ik mij veel bewuster word van hetgeen er allemaal op mijn pad komt. Dat geeft veel energie en plezier. Ik zet nu gerichtere stappen en dit is natuurlijk heel fijn. En het geeft voldoening als ik na een maand terugkijk.” Chris, verpleegkundige

“Dit is voor herhaling vatbaar. En het is goed om stil te staan bij wat ik als mijn volgende stap mag zetten. Ik ontving verrassende inzichten, mede van de kaarten. Zo herkenbaar en zo passend bij wie ik ben.” Lidewij

 

 

Volg Krachtig Anders via