Jouw Persoonlijke Maan Jaarkalender

97,00

Als je bezig bent met magisch manifesteren tijdens de nieuwe maan, dan mag een Persoonlijke Maan Jaarkalender niet ontbreken. Zo wordt het voor jou nog gemakkelijker om bewust jouw intenties en wensen te manifesteren. Een heel jaar lang, elke maand, tijdens de vier maanfasen heb je jouw persoonlijke sterrenteken en thema bij de hand.

Beschrijving

Maandelijks lees je of hoor je over het sterrenteken waarin de maanfase zich bevindt. Dat is een prima algemene aanduiding. Maar stel je eens voor dat je jouw intenties inderdaad kunt creëren met de maanfase in jouw persoonlijke sterrenteken. Dan maak je optimaal gebruik van de energie die op dat moment op jouw van toepassing is.

Hoe dat komt

Jouw horoscoop blauwdruk is uniek. Niemand heeft een blauwdruk die gelijk is aan de jouwe. Eens in de 26.000 jaar komt het voor dat er een geboortehoroscoop gelijk is aan die van jou.

De maan speelt een belangrijke rol in jouw horoscoop. Zij helpt je namelijk gelukkig te worden. De maan is, naast de zon, een lichtgevend hemellichaam, verbonden met jouw vrouwelijkheid, jouw onbewuste en verzorgende deel. Je gevoelens en emoties. Juist door de verbinding te maken met jouw persoonlijke sterrenteken tijdens de maanfasen, creëer je een krachtige stroming .

Wil jij

  • jouw persoonlijke sterrentekens kennen die bij de vier maandelijkse maanfasen horen
  • krachtige intenties creëren die aansluiten bij jouw astrologische energie
  • intenties creëren in flow met jouw horoscoop blauwdruk

Dan is dit wat je krijgt

  • jouw persoonlijke Maan Jaarkalender met de vier maanfasen in jouw persoonlijke sterrentekens
  • zicht op de thema’s die bij de sterrentekens horen
  • beknopte weergave waar het sterrenteken voor staat
  • inzicht in wat je kunt doen tijdens de vier maanfasen om jouw intenties tot bloei te laten komen
  • instructie voor het creëren van krachtige intenties bij nieuwe maan
  • instructie voor het ritueel van loslaten bij volle maan

Jouw persoonlijke Maan Jaarkalender gaat in op de eerstvolgende Nieuwe Maan, en loopt daarna nog twaalf maanden door. Start ook met het creëren van krachtige intenties.

Aanvullende informatie

Op basis van jouw naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboorte tijdstip, maak ik jouw persoonlijke Maan Jaarkalender. Het is ook mogelijk als je je geboortetijd niet kent. 

Houd rekening met een levertijd van vijf werkdagen. Wanneer de nieuwe maan in die periode valt, en je hebt jouw persoonlijke Maan Jaarkalender nog niet ontvangen, dan is de daarop volgende nieuwe maan jouw aanvangsmoment. Uiteraard doe ik mijn uiterste best jouw Maan Jaarkalender zo snel mogelijk per mail aan je te bezorgen.

Ben je al lid van de besloten Facebook community ‘De Godin in jou’. Doen hoor. Klik hier en join een groep gelijkgestemde ambitieuze hoog sensitieve vrouwen.

Producten van Krachtig Anders zijn geen vervanging voor welk medisch advies of medicijngebruik dan ook. 

 

Liefs

Mariëtte

Ps. met de aankoop van deze minicursus, geef je Krachtig Anders automatisch toestemming om inspirerende mails te sturen.